Praktijk Burgerhout

Mijngezondheid.net

Het gemak van MijnGezondheid.net

Op dinsdag 5 januari 2021 hebben alle patienten ouder dan 16 jaar waarvan een email adres bekend is een email ontvangen. Deze mail gaat over aanmelden voor www.mijngezondheid.net .
 

Mocht u geen mail ontvangen hebben is er geen probleem. U kunt naar de website www.mijngezondheid.net gaan en dan via Digi-d alsnog een account aanmaken.
 

MijnGezondheid.net is een online omgeving waarmee eenvoudige en snel gezondheidszaken binnen huisarts praktijk Burgerhout geregeld kunnen worden. Als aanvulling op het patiëntenportaal kunt u op MijnGezondheid.net gebruik maken van de app  MedGemak .
 

Wat kunt u in eerste instantie verwachten:

 

=> Medicijnen bestellen
Bestel medicijnen op het moment dat het u uitkomt. Per geneesmiddel dat u gebruikt is er digitaal een informatiefolder beschikbaar. Print zelf eenvoudig een medicatieoverzicht uit voor als u op reis gaat of bijvoorbeeld naar een specialist moet.
=> Inzage medisch dossier
Via MijnGezondheid.net is het mogelijk om inzage in uw medisch dossier te verkrijgen. Het is mogelijk om inzicht te verkrijgen in onderstaande punten:
- Laboratoriumuitslagen  (overzicht van metingen die de huisarts met u heeft gedeeld)
- Lichamelijk onderzoek  (de diagnostische waarden: bloeddruk, lengte en gewicht)
- Verslaglegging  (per onderwerp de gemaakte en gemaakte afspraken
- Overgevoeligheden en bijzonderheden
- Mijn documenten  (in- en uitgaande correspondentie, bijvoorbeeld verwijsbrieven)
- Actueel medicatieoverzicht
 

=>   Online vragen stellen
Stel online - via een beveiligde verbinding - een vraag aan uw huisarts. Het is ook mogelijk om een ??bijlage mee te sturen. Zo hoeft u niet langs te gaan of te bellen. Ontvang vertrouwelijke berichten van uw huisarts veilig in MijnGezondheid.net.
 

=>   Ook toegang via de app MedGemak
De app MedGemak is een aanvulling op het patiëntenportaal MijnGezondheid.net. Met de app heeft u via uw smartphone 24/7 inzicht in uw medicatie en bestelt u deze direct online. Ook kunt u berichten versturen
 

=> Later in 2021 volgt het onderdeel ->   Afspraken maken met uw huisarts