Praktijk Burgerhout

COVID vaccinatie informatie

 

Registratie COVID vaccinatie
 

 

Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie?

Dan kunt u terecht op de website www.CoronaCheck.nl of de app CoronaCheck op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen.

 

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de CoronaCheck website of app? Neemt u dan contact op met de Rijksoverheid. Belt u dan naar 0031-247247247. Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u zelf geen computer heeft.

 

Heeft u CoronaCheck.nl geprobeerd, maar is uw vaccinatiebewijs daar niet te vinden?

Alleen als u door onze huisartsenpraktijk volledig bent gevaccineerd, kunnen wij u mogelijk helpen.

 

Bent u via de GGD gevaccineerd dan kunt u bellen met het landelijke belcentrum van de GGD. U vindt het telefoonnummer in de prikuitnodiging die u per post heeft gekregen.

 

Als u via onze huisartsenpraktijk gevaccineerd bent en een vraag heeft over de registratie kunt u een e-mail sturen naar [email protected]. Geef daarbij aan dat u een bewijs van volledige vaccinatie wilt krijgen, omdat dat dit niet is gelukt via CoronaCheck.nl. Vermeld uw contactgegevens en een kopie van uw registratie kaart. Bent u via een andere huisartspraktijk gevaccineerd dan zal de registratie ook via die huisartspraktijk moeten gaan. Wij kunnen hierin niks betekenen.

 

Als het voor ons mogelijk is om u wel een vaccinatiebewijs te geven, dan sturen we u dat toe. Het heeft geen zin om onze praktijk hierover te bellen.
 

Kijk op de website van de overheid (https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/coronabewijs/coronabewijs-regelen-praktische-problemen-en-oplossingen)  voor meer informatie over wat u zelf kunt doen om aan een vaccinatiebewijs te komen.