Praktijk Burgerhout

COVID vaccinatie informatie


Registratie COVID vaccinatie
 

 

Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen van voor toegang tot een evenement van binnenlocatie?
Dan kunt u terecht op de website www.CoronaCheck.nl of de app CoronaCheck op uw smartphone. U kunt daar zelf direct uw vaccinatiebewijs regelen.
 

Heeft u hulp nodig bij het gebruik van de CoronaCheck website of app? Neemt u dan contact op met de Rijksoverheid. Belt u dan naar 0031-247247247 . Daar zitten mensen klaar om u te helpen, ook als u zelf geen computer heeft.
 

Heeft u CoronaCheck.nl-bewijs, maar is uw vaccinatie daar niet te vinden?
Alleen als u door onze huisartsenpraktijk volledig bent gevaccineerd, kunnen wij u mogelijk helpen.
 

Bent u via de GGD gevaccineerd dan kunt u bellen met het landelijke belcentrum van de GGD. U vindt het telefoonnummer in de prikuitnodiging die u per post heeft gekregen.
 

Als u via onze huisartsenpraktijk gevaccineerd bent en een vraag heeft over de registratie kunt u een e-mail sturen naar [email protected] . Geef daarbij aan dat u een bewijs van volledige vaccinatie wilt krijgen, omdat dat niet is gelukt via CoronaCheck.nl. Vermeld uw contactgegevens en een kopie van uw registratiekaart. Bent u via een andere huisartspraktijk gevaccineerd dan zal de registratie ook via die huisartspraktijk moeten gaan. Wij kunnen niets doel.
 

Als het voor ons mogelijk is, is een vaccinatiebewijs te geven, dan sturen we u dat toe. Het heeft geen zin om onze praktijk spreken te bellen.
 

Kijk op de website van de overheid ( https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/coronabewijs/coronabewijs-regelen-praktische-problemen-en-oplossingen ) voor meer informatie over wat u zelf kunt doen om aan een vaccinatiebewijs te komen.