Praktijk Burgerhout

CORONA nieuws

18 februari 2021      

Vanuit de media heeft u wellicht begrepen dat huisartsen binnenkort zullen gaan starten met het vaccineren van drie patiënten categorieën met het AstraZeneca vaccin.
  1. Patiënten geboren in 1956 en 1957
  2. Patiënten met het syndroom van Down welke thuiswonend zijn, geboren van 1-1-1956 t / m 31-12-2002
  3. Patiënten met een Body Mass Index (BMI) boven de 40, geboren van 1-1-1956 t / m 31-12-2002
 
Daarnaast zullen de medewerkers van de huisartsenpraktijk zelf gevaccineerd worden.
 

De vaccinatie zal plaatsvinden op de praktijk zelf, de patiënten die in aanmerking komen hebben al bericht ontvangen met datums en tijden. Als u geen bericht heeft ontvangen moet u afwachten tot u een oproep ontvangt van ons of van de GGD.
Wij proberen u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen via onze site. En wij raden u aan de website https://www.thuisarts.nl/corona  te bezoeken als u met vragen zit voordat u onze assistentes belt.
 

De huidige coronacrisis heeft veel impact op ons allemaal en vraagt ??continue aanpassing en flexibiliteit. Als praktijk proberen wij dit zo veel mogelijk in samenspraak met u te doen en transparant te zijn. Wij dienen deze situatie samen de baas te worden. Tot op heden heeft u veel begrip en medewerking getoond. Een dankjewel vinden wij dan ook zeker op zijn plaats.
 

Veel sterkte en zorg goed voor elkaar!
 

Hartelijk groeten,
 

Alle Medewerkers Huisartspraktijk Burgerhout.